U heeft uw bestelling ontvangen en het ontvangen product is toch niet helemaal naar wens, wat nu te doen? Hieronder vind u de uitleg hoe het in zijn werk gaat.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd (wanneer u alle producten die u besteld heeft en bezorgd heeft gekregen, retourneerd). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel (PokéTum) zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verzegelde producten van Pokémon zijn alleen retourneerbaar, wanneer deze in dezelfde staat verzegeld zijn als bij verzending. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na het aanvragen van de herroeping teruggestort op de rekening waarmee oorspronkelijk de betaling is verricht.

Wilt u een bestelling retour sturen? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.